Reacties

Hieronder volgen een aantal reacties naar aanleiding van een ontmoeting met ZielsZijn.

Was lang geleden dat ik me zo gelukkig en vrij heb gevoeld. Ik ben je echt heel erg dankbaar voor het consult. Ik voel me veel beter. Zo bijzonder wat er vrijdag is gebeurd! Dankjewel dat ik dit mee heb mogen maken.

Ik vind onze ontmoetingen eigenlijk onbeschrijfelijk want er gebeurd zoveel bij mij dat ik echt dagen nodig heb om er enigszins woorden aan te kunnen geven. 

Sinds het contact met je vorige week zaterdag gebeurt er al van alles in me en met me. Door je opmerkingen word ik soort vanzelf op een ‘spoor gehouden’ in mezelf. Ook vastgehouden verdriet en pijn komt naar buiten.
Zelfs momenten van geluk ervaar ik in mezelf helemaal onverwachts vaak, ondanks de omstandigheden. Een wonder.

Bedankt nogmaals voor een bijzondere ervaring. Ik voel mij lichter, meer mezelf. Zelfs mijn vriend zei dat ie me anders eruit vindt zien qua uitstraling! Ik ga zeker nog een keer langskomen. Het heeft me echt goed gedaan.

Nadat ik bij jou geweest ben is er ontzettend veel gebeurd, en nog, maar ik zie het bezoek aan jou echt als een begin van ontplooiing, en start naar een nieuwe weg ( zoiets 🙂) dankjewel daarvoor!

Wow super bedankt voor alle lieve woorden en daden Jacqueline! Ik ben zo blij en dankbaar. Het was weer super speciaal, motiverend en inspirerend. Dankjewel.

Nog super bedankt voor vorige week. Was zo bijzonder, denk er nog vaak aan.

Dankjewel voor de tweede energiebehandeling. Net als de vorige keer heeft het veel positieve invloed op mijn stemming. Ik voel me nu zo happy! Nogmaals dankjewel. Ik vind je een hele goede energiewerker en ik hoop dat je nog veel meer mensen blij kan maken met je behandelingen.

Onze ontmoeting heeft een diepe na werking. De terug reis was nieuw, alsof ik de wereld opnieuw zag.

Dankjewel voor je healing en positieve uitstraling. Ik denk dat het nog steeds doorwerkt. Ook mooi om te zien dat ogenschijnlijke dagelijkse dingen ineens meer betekenis krijgen.

Wat een bijzondere ervaring vanmorgen. Dankjewel.

Dank je wel Jacqueline. Ik ben er nog helemaal vol van, beduusd ook hoeveel dat er klopte. Voel me begrepen en nu al geholpen.

Lieve Jacqueline, dank je wel voor jouw tijd en kunde. Heel mooi zoals je mijn pijn en leerprocessen weet te pinpointen.

Heel fijn je gesproken te hebben. Je bent een weldaad voor m’n ziel.

Nogmaals dank voor alles. Je bent echt super goed in hetgeen je doet! Ik ben trots op jou en op mezelf.

Dankjewel voor je mooie antwoorden! Je weet het heel mooi te omschrijven, daar ben ik je dankbaar voor! Ik merk dat ik iets meer energie heb maar vooral zin om door te gaan en alles te laten komen zo als het komt. Zo ver was ik hiervoor nog niet. Dankjewel voor je tijd en ik kom graag nog een keer terug. 

Nog heel erg bedankt voor je inspirerende aanwezigheid.

Dankjewel lieve Jacqueline, fijn en mooi mens ben je. Ik heb het gesprek en energiebehandeling gevoeld als helend, aanvullend en het heeft rust gebracht. Dankjewel voor je tijd en energie.. en graag tot ziens.

Na ons gesprek kijk ik anders tegen mijn leven aan en hoe dat is gelopen tot nu toe, de dingen die gebeurt zijn. Ik zie het in een ander perspectief. Ons gesprek heeft mij veel informatie gegeven.

Dank je voor al je wijsheden van vanochtend. Het heeft me diep geraakt en verbonden met mezelf. Ik ga je mooie en lieve raad opvolgen.

Het is heerlijk om zoveel positieve energie van je te mogen ontvangen.

Wat vind ik jou toch zorgzaam en helpend. Ik ervaar je echt als een super levenscoach. Mijn pad werd opnieuw lichter door jouw Zijn.

Dank je wel voor het super fijne gesprek.

Dank je wel, lieve Jacqueline. Ik heb een heel positief, liefdevol gevoel, heel fijn!