Klantreacties

Hieronder volgen een aantal reacties naar aanleiding van een ontmoeting met ZielsZijn.

Lieve Jacqueline, dank je wel voor het bijzondere gesprek vandaag. Dat je zo liefdevol en open was. Voor mij was het intensief en belangrijk, dat voel ik duidelijk. 

Wat was het mooi om bij jou te zijn en van en via jou te ontvangen, zo veel valt op zijn plaats, ook is er nieuwe informatie die ik rustig laat bezinken, vertrouwend op hulp, die vandaag ook zo aanwezig was. ik voel me omringd door zachte kracht. Dank dat jij er bent en zo overvloedig deelt in je gave.

Lieve Jacqueline, wat een bijzondere ontmoeting heb ik mogen ervaren vandaag. Je hebt me geraakt door jouw warmte, wijsheid en liefde. ❤️  Dankjewel voor heel veel!

..dankbaar.. Onze ontmoeting vandaag is daar absoluut een groot voorbeeld van. Dank je wel voor deze mooie dag en uitwisselingen. 

Wat was het een ontzettend mooie bijzondere ervaring bij jou! Heb ervan genoten.

Was lang geleden dat ik me zo gelukkig en vrij heb gevoeld. Ik ben je echt heel erg dankbaar voor het consult. Ik voel me veel beter. Zo bijzonder wat er vrijdag is gebeurd! Dankjewel dat ik dit mee heb mogen maken.

Ik vind onze ontmoetingen eigenlijk onbeschrijfelijk want er gebeurd zoveel bij mij dat ik echt dagen nodig heb om er enigszins woorden aan te kunnen geven. 

Sinds het contact met je vorige week zaterdag gebeurt er al van alles in me en met me. Door je opmerkingen word ik soort vanzelf op een ‘spoor gehouden’ in mezelf. Ook vastgehouden verdriet en pijn komt naar buiten.
Zelfs momenten van geluk ervaar ik in mezelf helemaal onverwachts vaak, ondanks de omstandigheden. Een wonder.

Het was heel bijzonder voor mij. Ik voelde me compleet anders toen ik weg ging dan toen ik kwam. ‘Ze’ waren flink bezig geweest afgelopen dagen. Nu voel ik me veel vrediger. Heel bijzonder! 

Bedankt nogmaals voor een bijzondere ervaring. Ik voel mij lichter, meer mezelf. Zelfs mijn vriend zei dat ie me anders eruit vindt zien qua uitstraling! Ik ga zeker nog een keer langskomen. Het heeft me echt goed gedaan.

Nadat ik bij jou geweest ben is er ontzettend veel gebeurd, en nog, maar ik zie het bezoek aan jou echt als een begin van ontplooiing, en start naar een nieuwe weg ( zoiets 🙂) dankjewel daarvoor!

Wow super bedankt voor alle lieve woorden en daden Jacqueline! Ik ben zo blij en dankbaar. Het was weer super speciaal, motiverend en inspirerend. Dankjewel.

Nog super bedankt voor vorige week. Was zo bijzonder, denk er nog vaak aan.

.. Ben het even allemaal een plekje aan het geven. Was super bijzonder. Je hebt me zo geraakt vanmorgen met alles. Voel me nu al een ander mens. ..

Bedankt voor het mooie en speciale gesprek van gisteren.

Heel erg bedankt voor vanochtend. Ik heb het echt als heel fijn ervaren en alles wat je vertelde is echt te plaatsen, en om over na te denken. Bedankt voor deze mooie ervaring! .. Echt heel fijn hoor. Heb er gister heel de dag aan gedacht. En voelde me zo goed vanmorgen alsof ik weer helemaal opgeladen was/ben.

Dankjewel voor de tweede energiebehandeling. Net als de vorige keer heeft het veel positieve invloed op mijn stemming. Ik voel me nu zo happy! Nogmaals dankjewel. Ik vind je een hele goede energiewerker en ik hoop dat je nog veel meer mensen blij kan maken met je behandelingen.

Onze ontmoeting heeft een diepe nawerking. De terugreis was nieuw, alsof ik de wereld opnieuw zag.

Nogmaals dankjewel Jacqueline. Ik ben er nog een beetje beduusd en emotioneel van maar het heeft me ook hoop gegeven. 

Dankjewel voor je healing en positieve uitstraling. Ik denk dat het nog steeds doorwerkt. Ook mooi om te zien dat ogenschijnlijke dagelijkse dingen ineens meer betekenis krijgen.

Heel hartelijk dank Jacqueline voor al je inzet, wijsheid en liefdevolle, respectvolle behandeling.

Dank je wel Jacqueline, ik vond het heel bijzonder. Wat ben jij ontzettend goed in wat je doet. Ben er echt van onder de indruk! Nogmaals bedankt!  

.. Ik voel me gezien en gesteund. Heel fijn. ..

Lieve Jacqueline, heel erg bedankt voor alles! Vind het heel mooi dat je zoveel informatie binnen krijgt en dat het klopt, precies die dingen waar ik zelf zoveel vragen over heb en de punten waar ik tegenaan loop dat je ze precies weet te benoemen echt heel speciaal. 

Dank je wel Jacqueline. Ik ben er nog helemaal vol van, beduusd ook hoeveel dat er klopte. Voel me begrepen en nu al geholpen.

Lieve Jacqueline, dank je wel voor jouw tijd en kunde. Heel mooi zoals je mijn pijn en leerprocessen weet te pinpointen.

Heel fijn je gesproken te hebben. Je bent een weldaad voor m’n ziel.

Nogmaals dank voor alles. Je bent echt super goed in hetgeen je doet! Ik ben trots op jou en op mezelf.

Dankjewel voor je mooie antwoorden! Je weet het heel mooi te omschrijven, daar ben ik je dankbaar voor! Ik merk dat ik iets meer energie heb maar vooral zin om door te gaan en alles te laten komen zo als het komt. Zo ver was ik hiervoor nog niet. Dankjewel voor je tijd en ik kom graag nog een keer terug. 

Nog heel erg bedankt voor je inspirerende aanwezigheid.

Onderweg naar m’n werk kan ik alleen maar denken aan hoe bijzonder ik deze ontmoeting vond. Zoveel wat resoneerde met me wat nu nog tijd nodig heeft om te landen maar zo bijzonder.  

Dankjewel lieve Jacqueline, fijn en mooi mens ben je. Ik heb het gesprek en energiebehandeling gevoeld als helend, aanvullend en het heeft rust gebracht. Dankjewel voor je tijd en energie.. en graag tot ziens.

Na ons gesprek kijk ik anders tegen mijn leven aan en hoe dat is gelopen tot nu toe, de dingen die gebeurt zijn. Ik zie het in een ander perspectief. Ons gesprek heeft mij veel informatie gegeven.

Dank je voor al je wijsheden van vanochtend. Het heeft me diep geraakt en verbonden met mezelf. Ik ga je mooie en lieve raad opvolgen.

Het is heerlijk om zoveel positieve energie van je te mogen ontvangen.

Wat vind ik jou toch zorgzaam en helpend. Ik ervaar je echt als een super levenscoach. Mijn pad werd opnieuw lichter door jouw Zijn.

Dank jij wel voor onze ontmoeting. Het heeft mij veel rust en vreugde gebracht. Voor mij voelde je als de verbinding tussen mij en de ongeziene wereld. Wat heb je veel te geven. En wat ben je lief.  

Dank je wel, lieve Jacqueline. Ik heb een heel positief, liefdevol gevoel, heel fijn!

Terug naar boven