Jacqueline

Lieve lezer, ik ben Jacqueline, 43 jaar oud en ik woon in het Land van Maas en Waal in Dreumel. Ik ben geboren met een paranormaal talent. Iedereen heeft een zesde zintuig die je (verder) kan ontwikkelen. Mijn zesde zintuig is sterk ontwikkeld. In mijn leven heb ik meerdere bijzondere paranormale ervaringen gehad, zoals een uittreding naar een andere dimensie, meerdere keren een lichtverschijning naast mijn bed en heldere dromen. De meest bijzondere ervaring is het voelen van de hand van onze zoon die tijdens een miskraam is overleden. Die hand hebben zowel mijn man als ik tijdens Kerstnacht los van elkaar mogen voelen.

In mijn jonge jaren had ik moeite met het leven, met de hardheid en de rauwheid ervan. Dankzij een medium in de eind tachtiger en negentiger jaren heb ik mijn jonge jaren overleefd. Door haar verhalen kon ik af en toe even thuiskomen. Zij vertelde over dat er meer is tussen hemel en aarde en dit resoneerde met mij. Zij liet mij weten: de studie van het leven is de mooiste studie omdat het vanuit jouw hart gebeurt. En wat had ze (achteraf) gelijk!

Destijds koos ik voor de opleiding Management, Economie en Recht met de afstudeerrichting Personeel, Management en Organisatie. Na deze opleiding heb ik Bedrijfskunde gedaan. Op papier ben ik Master in Science in Human Resource Management. In mijn hart ben ik Energiewerker.

Vanaf 2007 heb ik 7 jaar als Adviseur Organisatie en Personeel voor het Rijksinstituut van Volksgezondheid en Milieu (RIVM) gewerkt. Tijdens deze periode leerde ik mijn (externe) levenscoach kennen. Dankzij haar ben ik begonnen met het volgen van trainingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Toen werd het me duidelijk hoe gevoelig ik ben en wat er dagelijks allemaal bij me binnenkomt. Ook werd het me duidelijk hoe ik mijn gevoeligheid kan inzetten voor mijn paranormale talent.

Na deze trainingen ben ik mij sinds 2013 specifieker gaan richten op het volgen van opleidingen op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling, Mediumschap, Healing, Spiritualiteit, Regressie en Filosofie. De trainingen en opleidingen heb ik altijd bij bekende en bewezen mensen gevolgd. Mensen die voorlopers waren en zijn op het gebied van bewustzijnsverruiming. Sinds die tijd zijn mijn heldere vermogens, zoals het helder voelen, het helder zien, het helder horen en het helder weten verder aangescherpt.

Nu zet ik mij als paranormaal medium en healer in voor ZielsZijn. Voor elke ontmoeting krijg ik door wat voor jou opportuun is en hoe ik het beste voor jou kan werken (gesprek, healing en/of oefeningen). In dit kader lees ik  je energie(veld) (verleden, heden en soms toekomst). Tot op gepaste hoogte lees ik je omgeving. Wat het je oplevert? Antwoorden, inzichten en/of handvaten om je leven nog beter te begrijpen, te laten stromen, te verlichten en ten volle te ervaren.

Sinds 2016 doe ik ontmoetingen voor familie, vrienden en bekenden. Sinds 2018 doe ik ontmoetingen voor iedereen. Elke ontmoeting is maatwerk, bijzonder en uniek. Sommige ontmoetingen zijn goud waard, anderen zilver of brons. Voor sommige mensen is het één van hun meest memorabele ervaringen in het leven.

Ik ga altijd voor goud. Ik ben een perfectionist. Bij ZielsZijn ben je in goede, vertrouwde en ervaren handen. Mag ik jou raken?

Terug naar boven