Contact

Het maken van een afspraak kan via: info@zielszijn.nl of 06-21834675. Bij voorkeur wil ik je eventuele vraag niet weten.

Een ontmoeting is op een ochtend om 10:30 uur in Dreumel. (behalve op woensdag- en zondagochtend)

Sinds 1 januari 2021 valt ZielsZijn onder de kleineondernemersregeling: je betaalt geen BTW en je ontvangt geen factuur. De kosten voor een ontmoeting inclusief voorbereiding zijn 85 Euro. Op zaterdagochtend zijn de kosten 95 Euro. Een ontmoeting duurt doorgaans anderhalf tot 2 uur.

Er vinden maximaal 2 ontmoetingen per week plaats.

De kosten voor een telefonische ontmoeting zijn 30 Euro per half uur. Een telefonische ontmoeting duurt doorgaans 1 uur.  

Tijdens het energiegesprek houden we ruim 1,5 meter afstand en staan het raam en de buitendeur van de ruimte op de knip. Tijdens de energiebehandeling dragen we allebei een mondkapje. (indien gewenst draag ik een gelaatsscherm)  

Voor de (telefonische) ontmoeting verneem ik graag je geboortedatum en ontvang ik graag een recente foto van je gezicht en een recente foto waar je helemaal op staat. Dit gebruik ik ter voorbereiding op de ontmoeting. De voorbereiding duurt doorgaans 1 uur.  

Ik zie je graag, alle liefs Jacqueline

Let wel, ik ben geen arts of therapeut. Raadpleeg voor een medisch advies altijd een huisarts en/of een medisch specialist. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele keuzes en acties die je naar aanleiding van de ontmoeting onderneemt.

 

KvK-nummer: 75148463
BTW-identificatienummer: NL002158862B94
IBAN: NL92 SNSB 0705 8696 36 t.n.v. J. Smorenburg

 

Terug naar boven