Contact

Het maken van een afspraak kan via: info@zielszijn.nl of 06-21834675. Bij voorkeur wil ik je eventuele vraag niet weten.

Een ontmoeting is op maandag-, dinsdag- of vrijdagochtend om half 11 in Dreumel. 

ZielsZijn valt onder de kleineondernemersregeling: je betaalt geen BTW en je ontvangt geen factuur. De kosten voor een ontmoeting inclusief voorbereiding zijn in totaal 70 Euro.

Een ontmoeting duurt doorgaans 2 uur.

Een telefonische ontmoeting is op woensdagochtend en duurt doorgaans 1 uur. De kosten voor een telefonische ontmoeting zijn 25 Euro per half uur.  

Voor de (telefonische) ontmoeting verneem ik graag je geboortedatum en ontvang ik graag een recente foto van je gezicht en een recente foto waar je helemaal op staat. Dit gebruik ik ter voorbereiding op de ontmoeting. De voorbereiding duurt doorgaans 1 uur.  

Ik zie je graag, alle liefs Jacqueline

Let wel, ik ben geen arts of therapeut. Raadpleeg voor een medisch advies altijd een huisarts en/of een medisch specialist. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele keuzes en acties die je naar aanleiding van de ontmoeting onderneemt.

ZielsZijn is aangesloten bij Balansportaal.

Balansportaal biedt een compleet overzicht van alle mogelijke behandelingen en professionals op het gebied van mentale gezondheid, ontspanning en stressklachten. 

 

KvK-nummer: 75148463
BTW-identificatienummer: NL002158862B94
IBAN: NL92 SNSB 0705 8696 36 t.n.v. J. Smorenburg

 

Terug naar boven