Regressie

Regressie is een verdieping op een Energiebehandeling en een Energiegesprek

Doel

Met regressie kan je je (onder)bewuste emoties uit dit leven en/of een vorig leven verwerken. Het geeft je inzichten die levensveranderend voor je kunnen zijn.

Werking

De regressie begint met een energiebehandeling. De energiebehandeling duurt maximaal een half uur. Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel. Vooraf vraag ik aan je of ik je eventueel mag aanraken. Tijdens de behandeling worden mijn handen naar je energieveld en/of lichaam geleid. Eventuele aanraking kondig ik van tevoren aan en vindt met kloppen, drukken en/of handoplegging plaats. Je kan rust, warmte, kou, trillingen en/of verdriet ervaren.

Je komt in een lichte trance, waardoor je tijdelijk jouw heldere vermogens (als voelen, zien, weten) beter kan gebruiken. Na de behandeling benoem ik wat ik heb waargenomen, bijvoorbeeld een (energie)blokkade en/of thema. Vervolgens begeleid ik je middels regressievragen. We gaan dan samen kijken naar de oorzaak van de (energie)blokkade en/of het thema. Ik kijk met je mee en begeleid je hierbij. Je gaat emoties in balans brengen door tegenstellingen in balans te brengen, het ervaren van non-dualiteit, zodat je weer persoonlijk evenwicht ervaart.

Resultaat

Door de transformatie kan je je aanpassen aan de nieuwe tijd en aan de dimensies van de huidige nieuwe energie. Het loslaten van deze en vaak onbewust onderdrukte emoties en het verbinding maken met je ziel(sbewustzijn) geven ruimte en stroming in je lichaam en geest.

 

Lees ook mijn ervaring: “De Schoonheid van het Leven“.

 

Terug naar boven