Referenties

Hieronder volgen een aantal referenties naar aanleiding van een ontmoeting met ZielsZijn, zie ook reacties

  • Via LinkedIn mocht ik je leren kennen en ben ik bij je geweest voor een ontmoeting. Deze ontmoeting zal ik nooit meer vergeten. Wat heeft de ontmoeting mij veel gebracht en wat ben je lief. Ik mocht zijn wie ik ben. Nog steeds ben ik aan het uitwerken wat er innerlijk binnen mocht komen in de ontmoeting. Ben ik blij met de inzichten die ik kreeg via de kaarten, de cijfers en vanuit de geestelijke wereld. De geestelijke wereld waar ik mee verbonden ben door mijn werk als uitvaartverzorger en waar ik mee samenwerk na een overlijden als er een vraag ligt. Tot op de dag van vandaag voel ik mij extra gesterkt in de weg die ik ga door onze ontmoeting. Mensen die een ontmoeting met jou hebben, mogen zich geborgen weten in de zuiverheid van je persoonlijkheid en liefdevolle werk.

  • Het is bijzonder als iemand, die jou totaal niet kent, je weet te lezen en aan te voelen. Meteen bij binnenkomst wist ze mij te raken met hetgeen ik nodig had. Dit hield aan tot het einde van de sessie. Het was alsof ze me kende. Ze bevestigde de dingen die in mijn hoofd rondspookten. Hiermee gaf ze me een extra push om in te zien wat er gaande was in mijn leven. Ik wilde zwanger worden, maar helaas was het twee keer misgegaan. Ze vertelde mij, zonder dat zij wist van mijn kinderwens, dat ik veelal naar buiten leef. Het is een mooie eigenschap, maar ook een eigenschap die mogelijk bepaalde wensen in de toekomst in de weg staan. Het was voor mij de spijker op z’n kop, want het klopte exact. Ik wist waarmee ik aan de slag wilde. 24 maart 2019 ging ik voor het eerst naar Jacqueline, op 13 juni 2019 kom ik erachter dat ik zwanger ben, en nu ben ik 4 maanden onderweg. Jacqueline is heel nuchter en verkoopt je geen onzin. Zij is een hele bijzondere en pientere vrouw die dicht bij haarzelf en het leven staat. Als je ervoor openstaat kan ze je goed op weg helpen naar antwoorden, en wellicht ook de verlichting bieden waar je naar verlangde.

  • Ik ben voor diverse energiebehandelingen bij Jacqueline geweest in verband met uiteenlopende redenen. Ik ben bijvoorbeeld bij haar geweest in verband met een onvervulde kinderwens. Tevens heeft zij mij geholpen bij de voorbereiding van een belangrijke sollicitatie. Alle consulten zijn naar tevredenheid verlopen. Jacqueline is een eerlijk en betrouwbaar persoon, die voor de behandeling een kort gesprek voert over jouw gevoelens en wat je zou verwachten van de behandeling. Ze vertelde hoe ze te werk zou gaan, wat heel geruststellend was. Tijdens de energiebehandelingen gaf zij mij energie door met behulp van haar handen. Deze energie was ook daadwerkelijk te voelen. Na deze energiebehandelingen voelde ik mij herboren met ontzettend veel positieve energie. Alle consulten hebben tot het gewenste resultaat geleid. Tijdens een behandeling heeft Jacqueline aangegeven wanneer ik zwanger zou worden na een traject van 2.5 jaar en ze had gelijk. Enkele maanden later kwam mijn kinderwens in vervulling. Ook de voorbereiding van mijn sollicitatie en de behandeling daarvoor hebben geleid tot een geslaagde afloop. Door de behandelingen voelde ik mij energieker en had ik weer hoop en vertrouwen. Ik zou iedereen Jacqueline aanraden.

  • Eind 2020 trof ik een artikel over Zielszijn aan. In die periode was ik uitgeput door een intensieve mantelzorgperiode en ook intens verdrietig om verlies van partner. Zelf ook al op leeftijd, voelde mijn leven als “voltooid”, eigenlijk hoefde er voor mij geen vervolg meer van het aarde bestaan… Ik maakte een afspraak zonder concrete hulpvraag. Opvallend was dat ik door Jacqueline werd gevraagd om éérder te komen dan afgesproken was. Reden: ze had ervaren dat mijn relatie met mijn Zielsbewustzijn aan een zijden draadje hing… (dat zijn overigens mijn eigen woorden, en met kennis en inzicht van nu: kloppend…) Metaforisch: mijn energetische batterij was zó leeg dat ik contact kwijt was met mijn ziel, mijn spirit en mijn hart had afgesloten om nooit meer die pijn te hoeven ervaren. En hoewel ik eigenlijk te moe was voor herbeleving van angst en verdriet om weer “in tune” te komen, lukte het Jacqueline mij steeds het vertrouwen te geven dat we er niet alléén voor staan, dat we geholpen worden vanuit de voor ons weliswaar niet geziene, maar wel voelbare wereld waar we allemaal deel van uitmaken en mee in verbinding staan. Jacqueline, een pure, fijngevoelige, kwetsbaar ogende jonge vrouw, een Lichtwezen, eerlijk en betrouwbaar. Met een rotsvast vertrouwen in verbondenheid met Alles, werkend met overgave in zachte en liefdevolle energie.   

  • De reading/healing  bij Jacqueline, heb ik als uniek en mooi ervaren. Door haar open, liefdevolle en rustige uitstraling voelde het voor mij heel veilig en vertrouwd. Ze deelt haar kennis/ervaring, legt rustig, helder uit en er is ruimte voor heel je zijn! Voor mij was het mogelijk om vanuit het hoofd naar het voelen te gaan…….Ik zit veel in mijn hoofd en heb moeite om te ontladen. Door de open, luchtige sfeer kon ik mij helemaal openstellen. Jacqueline heeft me daarbij heel fijn begeleidt, waardoor de sessie heel ontspannen en natuurlijk is verlopen. Deze ervaring heeft me al veel gebracht. Mooie inzichten in mijn onzekerheden, waardoor ik steeds meer van angst naar vertrouwen mag en kan gaan. Zo heb ik al stappen gezet en er zullen er zeker nog vele volgen………Jacqueline, ik verheug me op de volgende ontmoeting!

  • Het consult bij Jacqueline heb ik als heel bijzonder en liefdevol ervaren. Het gaf mij de mogelijkheid mijn miskramen te verwerken en een plekje te geven. Ik voelde letterlijk ruimte ontstaan in mijn baarmoeder. Jacqueline weet dit heel mooi en natuurlijk te begeleiden. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en had veel vertrouwen in haar.

  • Regelmatig kom ik bij Jacqueline voor een healing en een reading. Bij binnenkomst legt Jacqueline heel duidelijk uit wat ze gaat doen en wat ze van mij verwacht. De sfeer is meteen bij binnenkomst heel goed. Jacqueline maakt contact met lichtwerkers en dat wat zij doorkrijgt legt zij met liefde, geduld en in begrijpelijke woorden uit. Ze neemt volledig de tijd en zorgt dat ik na afloop en de periode daarna ontspannender ben. Ook helpt zij mij bij het maken van keuzes voor kleinere en grotere dilemma’s. Jacqueline zet de klant volledig centraal en je ziet dat zij dit werk doet vanuit haar passie om anderen te helpen. Prachtig om dit te zien en fijn om hier regelmatig de vruchten van te plukken.

Zie ook reacties naar aanleiding van een ontmoeting met ZielsZijn.

Terug naar boven