Energiebehandeling

Een energiebehandeling is om je energiesysteem te ontladen en op te laden. Via mijn handen geef ik helende energie aan je door. De vorm van behandeling is uniek, tijdens de behandeling worden mijn handen volledig geleid. ‘Mijn’ specialisme is het energiesysteem (auralichamen, meridianen, chakra’s) en het zenuwstelsel.

Ook geef ik heldere waarnemingen aan je door. Je ervaart verlichting en kracht door meer energie, positiviteit en een lichamelijke stimulans. Wat voor jou op zielsniveau mag gebeuren, wordt in werking gezet.

Doel

Een energiebehandeling helpt bij het verwerken van emoties als angst, schuld, schaamte, verdriet en boosheid. Ook geeft het verlichting bij gevoelens van onzekerheid en onrust. Een energiebehandeling kan bijdragen aan het vervullen van een kinderwens. Tevens kan je het inzetten voor diverse fysieke klachten.

Na de energiebehandeling kan de behandeling nog doorwerken. Mogelijk zijn er meerdere behandelingen nodig om een gedegen verandering te bewerkstelligen. Door het opschonen van jouw energiesysteem zet je positieve veranderingen in werking. Vervolgens ligt de verantwoordelijkheid bij jou om te handelen conform jouw zielsfrequentie.

Werking

De energiebehandeling duurt maximaal een kwartier. Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel. Vooraf vraag ik aan je of ik je eventueel mag aanraken. Tijdens de behandeling worden mijn handen naar je aura en/of lichaam geleid. Eventuele aanraking kondig ik van tevoren aan en vindt met kloppen, drukken en/of handoplegging plaats. Je kan rust, warmte, kou, trillingen en/of verdriet ervaren. Na de behandeling benoem ik wat ik heb waargenomen.

Resultaat

Een energiebehandeling bevordert je zelfregulerend en -herstellend vermogen en draagt positief bij aan je gevoel van welzijn. Fysieke klachten kunnen verminderen, herstellen en/of worden voorkomen. Je voelt je meer fysiek opgeladen, emotioneel verbonden, mentaal geconcentreerd en spiritueel afgestemd. Zie reacties voor ervaringen van klanten.

Verdieping

Wanneer je eraan toe bent, kan je middels regressie inzicht krijgen in oorzaken van fysieke klachten, emotionele en/of mentale problemen. De oorzaken die in de geest tijdens dit leven of een vorig leven zijn ontstaan. Tijdens een behandeling breng ik je in een lichte trance waardoor je zelf de inzichten krijgt.

Terug naar boven