Begeleiding kinderen

De energie van kinderen ‘lees’ ik doorgaans via de ouders, naast mijn werk als Energiewerker zet ik me graag in voor (hoog)gevoelige kinderen. Vanuit mijn eigen ervaringen en in combinatie met mijn heldere vermogens kan ik deze kinderen helpen zich beter in hun leven te manifesteren. Manifesteren zonder angst en zonder zich anders voor te hoeven doen. Niet leren hoe ze zich moeten beschermen, maar leren hoe ze zich over zichzelf kunnen ontfermen. Niet leren hoe ze assertief moeten zijn, maar leren hoe ze met persoonlijke uitdagingen in het leven om kunnen gaan. Ze leren hun zijn in een breder perspectief te plaatsen.

Ik maak me hard voor dat ze ontdekken wie ze werkelijk zijn en hun innerlijke kracht te vinden. Hun persoonlijke ontwikkeling begint bij het herkennen, erkennen en uitdragen van wie ze werkelijk zijn. Juist voor deze kinderen is dit van belang! Het zijn voorlopers van een Nieuwe Tijd. Juist hun unieke kwaliteiten zijn essentieel om na de verbinding met hun eigen wereld de verbinding met de wereld om hen heen te maken én om de wereld verder te brengen. Misschien een idealistische gedachte, maar in hun hart weten en voelen ze dat dit zo is.

Ik begeleid (hoog)gevoelige kinderen door intuïtief maatwerk te verzorgen. De begeleiding zal door samen praten plaatsvinden. Dit kan ook tijdens het samen creatief bezig zijn en/of samen in de natuur zijn. Indien nodig zal ik, met toestemming van de ouders, energiebehandelingen geven. De kern van de begeleiding is dat er naar de energetische ontwikkeling van het kind wordt gekeken. De begeleiding kan bestaan uit het helpen bij de persoonlijke ontwikkeling, zoals het vergroten van de eigenliefde, het zelfvertrouwen en de zelfkennis. Het helpen bij het bewust worden van hun intuïtie, zodat ze leren om naar hun innerlijke stem te luisteren en op hun innerlijk weten te vertrouwen. Maar ook het verminderen van het in extreme mate ervaren van emoties zoals verdriet, angst en woede. Ook kan de begeleiding bestaan uit het helpen bij de spirituele ontwikkeling, zoals het leren omgaan met paranormale ervaringen (bijvoorbeeld het zien van ‘spoken’).

Ik help ze bewuster worden van hun zijn. Dit betekent dat ik ook naar de omgeving, zoals ouders, van deze kinderen zal kijken. Van de ouders wordt verwacht dat ze zich reflectief opstellen.

Terug naar boven