Corona (3)

En weer een 3! Het OMT verklaart het coronavirus na 3 jaar tot een alledaagse infectie. Eerder schreef ZielsZijn over het getal 3 en dat het getal meerdere keren terug zou komen. ZielsZijn voorspelde de afname van het virus in juni 2020 en de toename in september 2020. Voorspelde in mei 2020 dat er binnen een paar maanden een solution zou komen vanuit de US en mogelijk in samenwerking, dit bleek BioNTech te zijn (US/Duitsland). Voorspelde de bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin en dat er op korte termijn zou worden ingegrepen. Eind 2021 schreef ZielsZijn EEN DAG na de aankondiging van de harde lockdown in december:

De Zon (komt op)
De cirkel is rond, gaat er door me heen, nu ik dit opschrijf. Drie varianten gehad: Alpha, Delta, Omicron. Wederom het getal drie, waar ‘ik’ aan het begin van Corona over schreef. Het einde is in zicht. Dat gevoel heb ik heel sterk (ondanks eventuele nieuwe varianten). Let wel, ik ben geen arts en geen wetenschapper, ik werk met dat wat ik in de energie doorkrijg.

Het is geen wetenschap, maar wel mijn helder weten.. trots op mijn team én vooral dankbaar.

Terug naar boven