Dienstbaar

Dienstbaar zijn zij die met mij werken. Ik herinner mij de ontmoetingen waarbij de overleden vaders, moeders, opa’s, oma’s en partners van zich lieten horen. Altijd met bewijzen en een boodschap. Zij die in de energie steeds beter voelbaar in de ruimte zijn én bij de klant. De verhalen die ik vol overgave, liefde en in vertrouwen mocht ontvouwen en een stem mocht geven.
Ik herinner mij de klanten die binnen enkele minuten na de ontmoeting hun tranen lieten gaan door de woorden en de healing die zij mochten ontvangen. De gelaatsuitdrukkingen die gaandeweg de ontmoeting veranderden, lichter, liefdevoller en vrediger werden.
De energetische tekeningen en oefeningen waardoor de klanten ook hun onbewuste konden ervaren. Ik herinner mij de onbewuste oorzaken in bijvoorbeeld de familielijn of de eigen levenslijn die ik mocht benoemen en de energetische familieopstellingen die ik mocht vertolken. De spot-on opmerkingen over leeftijden, gebeurtenissen en ervaringen. De gevoelens, de emoties en het dieperliggende verhaal, voorbij zwart-wit. En de erkende miskramen waarover uit het niets gesproken is.
Ik herinner mij de ZielsBewustZijn-ochtenden, de deelnemers die allemaal magie hebben ervaren en het spel van het leven beter begrijpen. Hun lichtjes die groter worden en weer worden doorgegeven.
De werkelijkheid is grootser dan de werkelijkheid die we voor ogen hebben. Van menszijn naar zielszijn.
Ik ben dankbaar voor hen die ons, in het hogere ongeziene veld, dienstbaar zijn!
Waar ik me écht hard voor maak? Om te blijven benoemen hoe belangrijk vooral de eerste 5/6 jaren van een kind in energetisch opzicht zijn!Voor zij die ZielsZijn op LinkedIn en Facebook de afgelopen jaren zichtbaar of onzichtbaar 😉 hebben gesupport, dank jullie wel, dit waardeer ik zeer!
Terug naar boven