(On)bewust talent

(beknopte, gedeeltelijke weergave)

“Het was heel bijzonder voor mij. Ik voelde me compleet anders toen ik weg ging dan toen ik kwam. ‘Ze’ waren flink bezig geweest afgelopen dagen. Nu voel ik me veel vrediger. Heel bijzonder!”

Een spontane reactie van een klant die via haar fysiotherapeut langskwam. Er mocht veel voor haar gebeuren. Een beknopte weergave, vooral op meta-niveau:
De klant mocht de ontmoeting beginnen met een energetische tekening (maatwerk), waar ‘ik’ vervolgens informatie uit haal. Een tekening is een manier om de klant zelf ook te laten ervaren dat er meer is. Vervolgens spraken we over het vroegtijdig overlijden van haar broers en wat dit energetisch voor haar heeft betekent. Hoe de klant dit onbewust (ook in de buik) heeft ervaren en in relatie tot hoe haar moeder dit heeft ervaren. Toen we over de broers spraken voelde de ruimte liefdevoller, lichter en vrediger, alsof je werd ‘opgetrokken’ en door ‘boven’ werd aangeraakt en omringd. Enkele dagen voor de ontmoeting was binnen het gezin voor het eerst gezamenlijk een herdenking aan beide broers geweest.
Ook spraken we over de klant haar talenten. Want wat een bijzonder talent heeft zij! Een dame met een technisch/biologische achtergrond, maar ook met een sterk gevoelsmatig en intuïtief component. Een vindingrijk talent, die soms onbewust werkt met wat zij doorkrijgt en dit uitdraagt in de producten die zij ontwikkelt.
Ook mocht ‘ik’ haar energetisch inzicht (tot op gepaste hoogte) geven waarom er nu een afstand tussen de klant en haar man met één van hun kinderen is.
Gedurende de ontmoeting vond er energetische heling aan haar hoofd plaats. Niet alleen tijdens de ontmoeting maar volgens de klant ook aan de ontmoeting vooraf. Alsof haar licht minder gedempt werd omdat er een sluier afging.
Ik sloot af met een mediamiek contact met de overleden moeder van haar vader. Juist haar oma die ze zo dierbaar heeft. Een contact met bewijs en bij de klant voelbaar.

Chapeau voor de fysiotherapeut, goed aangevoeld!

Terug naar boven