Kus terug!

(beknopte, gedeeltelijke weergave)

Tijdens de voorbereiding op de ontmoeting stem ik mij op de energie van de klant af. Ik voel dat ze nu minder last van haar ernstige benauwdheid heeft. Dit stelt me gerust. Het klopt, ze is naar de huisarts geweest, naar het ziekenhuis doorverwezen en heeft medicatie heeft gekregen.

Ik kreeg voor haar door om een energetische familieopstelling met haar te doen. Wanneer ik dit doe dan laat ik me door mijn team (aan gene zijde) leiden en word ik één voor één de door hen aangedragen gezinsleden. Uiteraard zonder enige informatie van de klant vooraf!

Ik ga terug naar haar jonge jaren en ‘voel’ hoe de interacties tussen de klant en de andere gezinsleden zijn. Ik ‘voel’ hoe deze interacties gedurende de jaren veranderen, het waarom en welke invloed dit op ieder gezinslid, met inachtneming van hun karakter en (tot op zekere hoogte) hun ziel, heeft. Ik ‘voel’ wie welke rol opneemt, het waarom en wat dit impliceert. Ik voel wie aan wie welke spiegel laat zien, welke confrontaties er zijn en wat er ontwikkeld mag worden.

Na de opstelling neemt haar overleden vader het woord. Op een gegeven moment ‘bewegen’ mijn handen naar het vasthouden van een fotolijst, tegelijkertijd ‘zie’ ik een fotolijst met een foto van de vader en de klant samen toen ze jonger was. Mijn mond gaat naar de fotolijst en ik geef er een kus op. Vervolgens ‘hoor’ ik: “Kus terug”.

De dag voor de ontmoeting had de klant de bewuste foto(lijst) een kus gegeven.

 

Terug naar boven