Kikker en Vriendjes

De laatste opleidingsdag, de laatste demonstratie mediumschap.

Ik voel me hart kloppen, maar ik voel ook de hartklachten van de overleden man. Tuberculose wordt er in me gelegd. Ik vraag of iemand in de ruimte de man met hartklachten en tuberculose herkend. En het klopt, één iemand herkent de man. Ik pak met mijn hand mijn bril en zet de bril op en af en ik voel hoe de overleden man met zijn bril ‘worstelt’. De ontvanger van het contact laat weten dat dit klopt.

Ik zie hindernissen (van een atletiekbaan) en voel dat hij hindernissen in zijn leven heeft gekend. En dat deze hindernissen ook een relatie met de omgeving hebben. Ik voel hoe hij zichzelf op een gegeven moment centraal heeft gesteld en hoeveel bevrijding dit hem heeft gegeven. De ontvanger laat weten dat dit klopt.

De overleden man laat me weten dat hij een keer in het water is gevallen. Vervolgens laat hij mij een kikker zien en voel ik dat de kikker betrekking heeft op de ontvanger van het contact. Dit klopt, de afgelopen week heeft ze op een dag twee kikkers in de tuin gehad. Ook heeft ze een specifieke herinnering met de overleden man en de kikker.

Vervolgens zie ik “Kikker en Vriendjes”. Opeens gaat er een magisch gevoel door me heen. Ik realiseer me dat ik de dag voor de laatste opleidingsdag voor haar een badboekje van “Kikker en Vriendjes” heb gekocht. Hoe ‘toevallig’, dat ik juist een contact voor haar in de ruimte mag doorgeven. Naast de kikker wordt ook de specifieke “Kikker en Vriendjes” door haar herkend. Ik voel dat ze weer verbinding heeft met 1 a 2 vriendinnen en hoe de vriendin met de lange haren specifiek toenadering met haar zoekt. Dit klopt.

Ik voel hoe dierbaar de ontvanger voor de overleden dierbare is. Niettemin voel ik hoeveel magie er voor haar namens haar geliefden aan gene zijde er voor haar is. Na het doorgegeven contact geef ik haar het cadeautje van het boekje. Een kikker met een rood, witte vlieger in lucht, ofwel de kleuren van het aardse en het hemelse. I love it!

Terug naar boven