Long covid

Ik zie, ik zie wat velen niet zien..

In het begin verstond ik non covid in plaats van long covid. Interessant. Wat was de energetische staat van het lichaam voordat iemand long covid kreeg? Wat was de energetische staat van bijvoorbeeld het hoofd-, keel- en hartenergiepunt? Was er al sprake van een disbalans? En hoe is deze disbalans ontstaan?

Een bekende heeft long covid. Op het moment dat ik het hoorde ‘wist’ ik dat ZielsZijn wat voor haar kan betekenen. Ze ligt al maanden voor een groot deel van de dag in bed. Na er bewust bij stil gestaan te hebben, besloot ik om de begeleiding van ZielsZijn aan te bieden.
Op een dag kwam ik de man van de vrouw tegen. Ik voelde me net een waterkoker, die bijna het hoogtepunt van 100 graden had bereikt. Het borrelde bij mij, heel diep van binnen. Op dat moment, krijg ik uit het niets een leeftijd door die een rol heeft gespeeld bij haar persoonlijke energetische disbalans. Ik besluit om niets te zeggen, zoals gebruikelijk
We praten kort bij en op een gegeven moment gaat de waterkoker af. Ik vertel dat ik heel sterk het gevoel heb dat ZielsZijn wat voor zijn vrouw kan betekenen, maar dat ik ook ‘weet’ hoe ze tegen ZielsZijn aankijken.
Ik houd het kort en bondig en weet na afloop diep van binnen dat de respons nul zal zijn. Ik respecteer haar keuze. En natuurlijk is ze in goede handen bij de huisarts, de fysiotherapeut en de ergotherapeut. Maar er is zoveel meer.. de mens is een energetisch wezen, met een lichaam, geest én ziel!

Daar maakt ZielsZijn het verschil, ik ‘weet’ wanneer ZielsZijn wel of niet iets voor iemand kan betekenen, hoe vaak ik iemand hoef te zien, bij wie ik werkelijk moet zijn, wat de werkelijke oorzaak is. Mijn team weet precies wat ze tijdens de gesprekken via mij door mag geven en waar ze tijdens de behandelingen via mijn handen mogen magnetiseren.

Onlangs krijg ik uit het niets bij iemand die ik tegenkom een specifieke klacht door.. Wees gerust, ik houd mijn mond, want ik ‘weet’ dat deze dame wanneer de nood hoog is wel open staat voor ..dat er meer is!

Terug naar boven