De klokken luiden!

Afgelopen zondagochtend (20-02-2022), de klokken van de kerk luiden. Ik stem me af op ‘boven’ en bereid me voor de allerlaatste keer op de allereerste ZielsBewustZijn-ochtend in mijn leven voor. Ik krijg door dat één deelnemer later komt en dit klopte.

Een paar dagen voor de bewuste ochtend krijg ik uit het niets door wie waar komt te zitten. Ik zet de stoelen met de naamkaartjes klaar en weet dat de ruimte energetisch wordt klaar gemaakt. Ik stem me af voor het programma voor de groep. Elke groepssamenstelling en elk programma is maatwerk. Vervolgens stem ik me af hoe het energetisch met iedere deelnemer gaat.

De deelnemers heb ik in afstemming met ‘boven’ uitgekozen. Het zijn mensen die ik tijdens één of meerdere ontmoetingen heb ontmoet. Deze mensen waren er klaar voor én waren er aan toe. Aan toe om de verbinding met hun zelf te versterken. Aan toe om hun bewustzijn te verruimen. Aan toe om de verbinding met hun eigen team te bekrachtigen. Dit alles onder ervaren energetische begeleiding. Ik ben een perfectionist en ik vind dat je goed moet ‘weten’ wat je doet. In afstemming op het hogere goed, in afstemming op het licht en met liefde als uitgangspunt.

Inmiddels waren de klokken van de kerk gestopt met luiden en begint ook de ZielsBewustZijn-ochtend. De ochtend was een ochtend waar de deelnemers ervaren dat er meer is. Een ochtend waar iedere deelnemer een vleug(je) persoonlijke witte magie ervaart. Opdat zij zich energetisch gesterkt weten om hun leven ten volle te ervaren. Vanwege privacy ga ik niet op de inhoud en op de bewijzen in.

Van mijn team kreeg ik enkele waarnemingen voor ieder van de deelnemers door. Daar houd ik van, in verbinding met mezelf én met mijn team. Ook houd ik van humor. Vreugde en euforie zijn een hoger goed!

Het zijn ochtenden waar alle groepen bewuster worden van hun eigen licht, dit licht stap voor stap groter laten worden en tot slot dit licht op hun eigen wijze en in hun eigen vorm weer doorgeven en delen. Dit lichtje, hoe groot of klein ook, is in ieder van ons.

Ik ga klokken regelen, opdat iedereen mag horen dat er meer is..

 

Terug naar boven