De Zon (komt op)

De cirkel is rond, gaat er door me heen, nu ik dit opschrijf. Drie varianten gehad: Alpha, Delta, Omicron. Wederom het getal drie, waar ‘ik’ aan het begin van Corona over schreef. Het einde is in zicht. Dat gevoel heb ik heel sterk (ondanks eventuele nieuwe varianten). Let wel, ik ben geen arts en geen wetenschapper, ik werk met dat wat ik in de energie doorkrijg.

Ik ben gevaccineerd, ik ga voor de booster en ik houd me aan de regels. Alleen samen krijgen we Corona onder controle. Samen betekent voor mij meer dan alleen jij en ik. Samen betekent voor mij ook met ‘boven’. Er is zoveel meer. Ik ben niet bang voor de dood. Het overlijden is een overgang naar een andere dimensie. Ik kijk anders naar ziekte: wat wil de ziekte mij vertellen? Wat maakt mij meer heel? Ik kijk door de angst van de ander heen. Angst is vaak niet weten. Maar ook aan angst ligt een dieper verhaal ten grondslag. Ik zie dat verhaal wanneer ik mensen ‘zie’. Alles is energie en energie heeft ook een diepere laag.

Corona heeft haar bijdrage geleverd om meer heel te worden. Zoals ‘ik’ eerder schreef, iedere Ziel wordt aangeraakt. Laten we Lief zijn voor onze moeder, onze Moeder Aarde, én haar kinderen, maak haar weer rond. Word die zon en zet je (hoger) lichtje aan!

Terug naar boven