Bonus voor mijn team!

Waarom? Begin 2020 schreef ik op LinkedIn over mijn proces in zichtbaar zijn. Toen kwam Corona. Liefdevol werd ik door mijn team aangemoedigd om over Corona te schrijven en zichtbaar te zijn. Let wel, ik ben geen arts en geen wetenschapper. Ik ben Energiewerker en ik werk met dat wat ik in de energie, met licht en liefde als basis, doorkrijg.

Tijdens mijn eerste ontmoeting met Corona in maart schreef ik over stilte, het getal 3 en een omwenteling in juni. Ook schreef ik over het belang van het ontstijgen van het zwart-wit-zijn door de overheid. En toen kwam Black Lives Matter.

Tijdens mijn tweede ontmoeting eind mei schreef ik over de tweede crises eind september. Ook schreef ik over de solution vanuit the United States en/of mogelijk in samenwerking met the United States. Het eerste (voor ons relevante) vaccin is van Pfizer in samenwerking met BioNTech. Ook schreef ik dat door Corona de hersenen niet onverlet worden gelaten. Dit blijkt nu uit wetenschappelijk onderzoek.

Ik  schreef over het getal 4. Dit getal kwam terug in 4 januari, de eerst genoemde datum waarop aanvankelijk gevaccineerd zou kunnen worden. Net als de tweede golf (crises) 4 maanden duurt. Dus ja, ik voorzie de derde golf medio januari met een duidelijk vervolg in februari. Dankzij de huidige Corona-maatregelen is het zeker afgezwakt. Mei is voor Corona het kantelpunt. Let wel, kantelpunt, dus geen eindpunt.  

Bij de komende alinea plaats ik een disclaimer omdat ik niet voor ieder individu de uitwerking van het gegeven vaccin kan ‘voorspellen’. Toen ik over de komst van het Chinese vaccin hoorde, kreeg ik de kriebels. Ik voorzie dat over 4 à 5 jaar naar voren komt dat het gevolgen kan hebben op het level van het hart. Het spijt me. Tegenover het Russische vaccin sta ik neutraal. Soms vraag ik me af of het Russische vaccin wel effectief genoeg is? (voor wat betreft de duur) Ik sta achter het Pfizer vaccin. Mogelijk is dit wetenschappelijk een doorbraak. Ik sta zeker achter het Moderna vaccin. Tot mijn spijt heb ik twijfels over het vaccin van AstraZeneca. Ik voorzie bij dit vaccin bijwerkingen. In de nabije toekomst wordt hiertoe ingegrepen. Ik herhaal: Bij de voorafgaande alinea plaats ik een disclaimer omdat ik niet voor ieder individu de uitwerking van het gegeven vaccin kan ‘voorspellen’.  

Weet je waar je pas echt goed ziek van wordt? Van jezelf! Je energetische huishouding werkt door op je fysieke lichaam. Ooit bij stil gestaan waar jij op dit moment nog mee rondloopt? Je (familiare) genetische blauwdruk, je blauwdruk van dit leven, je blauwdruk van ‘vorige levens’, etc.? Geef jij gehoor aan je Ziel? Hoe staat het met jouw geestelijke ontwikkeling?

Ooit bij stil gestaan over het belang van spreuken van vroeger? “Aan je darmen vreten.”, “Gebukt gaan onder iets.”, “Last op je schouders dragen.”, Door je knieën gaan.”, “Tegen je borst stuiten.”, “Ergens mee in je maag zitten.”, “Iets aan je hoofd hebben.”, etc. Uiteraard speelt juiste voeding, juiste beweging, schone lucht, de plek waar je woont, de interactie tussen mensen etc. ook een evidente rol!  

Hoe functioneert jouw energiesysteem? Hoe staat het met jouw energetische belasting bij je hoofd-, keel- en hartchakra? In mijn ogen zegt het ook iets over de mate waarin je ziek kan worden van Corona. Naast natuurlijk de feiten als geslacht, leeftijd, onderliggend lijden etc.   

Dit is de laatste keer dat ik over Corona schrijf. Het is goed geweest. Mijn kracht ligt in het ontmoeten van mensen, het voeren van energiegesprekken en het geven van energiebehandelingen. Ik zie in welke mate je energie stroomt, waar het meer mag stromen en waar het minder stroomt.

Mijn bonus voor mijn team is niet in geld, maar vertaal ik in licht en liefde die er voor de aarde en haar bewoners namens ‘boven’, namens de hogere energieën, is. Zet je lichtje verder aan en zet je in voor een hoger goed in vele opzichten! En wees Lief voor Moeder Aarde! Want anders tikt ze ons over een decennium weer op de vingers..

Of ik me laat vaccineren? Ja, voor 90% zeker!

Terug naar boven