Ontmoeting met Corona (2)

Hoog tijd om voor de tweede keer informatie uit het veld te halen omtrent Corona. Ik had me voorgenomen om te vragen of er een tweede golf komt. Terwijl ik die vraag formuleerde veranderde het woord golf in crises. “Ja”, er komt een tweede crises binnen een paar maanden. Ik (in samenwerking met mijn team) voorzie over 4 maanden, met een aanloop in augustus. Want ook augustus gaat door me heen. De tweede crises gaat met pijnlijke inzichten en hartzeer gepaard. Let wel, de toekomst is positief. Net als mijn eerste ontmoeting met Corona blijven de worden moed, geduld en hoop opportuun. Alleen voor nu in tegengestelde volgorde: hoop, geduld, moed. Nu komt het getal 4 vaker terug.

Ook de woorden “vreedzame oplossing” en “compromis” in relatie tot beter worden komen binnen een paar maanden aan de orde. Er komt dus uiteindelijk een solution. Ik neig naar een solution from the United States, en/of mogelijk in samenwerking met the United States. Dit weet ik niet zeker. Een belangrijke ontdekker heeft blauwe ogen.

In mijn eerste ontmoeting met Corona schreef ik over stilte, het getal 3 en een omwenteling in juni. De stilte is overduidelijk de intelligente lockdown. De drie is vaak aan de orde gekomen, zoals: er wordt gesproken over een derde wereldramp, Kabinet Rutte 3, het huidige kabinet zit er nu 3 jaar, het virus trad in de derde maand van dit jaar duidelijk naar voren, verschillende maatregelen duurden 3 weken en werden 3 keer ingezet, de intelligente lockdown duurde circa 3 maanden en het woord Corona is numerologisch 3. Er zijn meer ‘grote’ drieën, die ik niet allemaal voor ogen heb. Het is de vraag of er nog een ‘derde’ golf komt. Dit laat ik voor nu maar in het midden. Juni blijkt inderdaad een omwenteling op veler gebied. Mogelijk ook op het gebied van beter worden, dit is mij niet helemaal duidelijk.

Waarom ik dit schijf? Om aan te tonen dat er een hoger veld is waar je informatie uit kunt halen. Dit vraagt licht, liefde, aanleg, oefening (in  bewustzijnsverruiming) en talent. Ik blijf hopen dat er wetenschappers zijn die bewust dan wel onbewust informatie uit dit veld halen.

Als Energiewerker zie ik bij mensen die Corona hebben, en op de televisie verschijnen, een cirkel met als middelpunt het keelchakra en daar rondom een cirkel. De hersenen worden zeker niet onverlet gelaten. Maar ook de schouders, bovenrug, hart en borst. Ik ben absoluut geen arts, maar de ‘ernst’ kan ik energetisch waarnemen. Vanuit energetisch oogpunt vraag ik me af waarom de één meer getroffen wordt dan de ander. Ik ben benieuwd hoe deze mensen voor ze Corona kregen er energetisch qua keel-, hoofd- en hartchakra eruit zagen. Mogelijk waren ze energetisch al meer beladen.

Tot slot, net als tijdens de eerste ontmoeting blijf ik herhalen dat we allemaal vuile handen hebben! Hoog tijd voor een omwenteling naar een tijd waarin we met schone handen vorm gaan geven aan een hoger goed in vele opzichten!

NB Dit bericht publiceer ik alleen op de website van ZielsZijn en op LinkedIn.

Terug naar boven