Ontmoeting met Corona

Op het moment van de eerste coronapatiënt in Nederland, haalde ik informatie uit het veld over wat Corona voor Nederland gaat betekenen. (Dit betekent dat ik als Energiewerker mijn energie verhoog om contact te maken met een veld van hogere waarheid en wijsheid.)

Dit gaat in Nederland nog heel wat teweeg brengen.”, zei ik die bewuste avond tegen mijn man. Rationeel voegde ik eraan toe: “Mensen die uit het buitenland komen, moeten binnen blijven en thuis getest worden, ziekenhuizen moeten bij de ingang testen en mensen met Corona klachten moeten geen huisartsen en andere medici en hulpverleners bezoeken”. Dit was mijn wereld. De buitenwereld was bezig met het doen van contactonderzoek. Corona ligt in de tijd, dus geen ontkomen aan. Wanneer iets in de tijd ligt, kan je het in de energie ‘oppakken’ en dus ‘voorspellen’. Ook anderen hebben dit in het verleden al onbewust of bewust uit het energieveld ‘opgepakt’.

De volgende dag kreeg ik onverwachts in een flits heldere informatie door. Het wordt stil, juni en het getal 3. Ik interpreteer juni als een omwenteling van het virus en het getal 3 zal meerdere keren terugkomen en staat in verband met dit virus. Bijvoorbeeld in dagen, weken, maanden, data, tijden, aantallen. De scholen zijn bijvoorbeeld in eerste instantie 3 weken dicht, de Nederlandse economie krijgt nu voor 3 maanden ‘bijstand’. Ook de periode tot juni is 3 maanden. Wanneer je het woord Corona ‘optelt’ krijg je numerologisch ook het getal 3. 

Wanneer ik een ontmoeting met iemand heb, trek ik dikwijls Tarotkaarten. Zo ook met betrekking tot Corona. “(Ge)matigdheid” (kaartnummer 14) is de kaart die bij het virus past. (Ge)matigdheid gaat over balans, over ‘de juiste maat’. Over het scheppen van evenwicht. Over het realiseren van harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Overigens staat het getal 1 voor een nieuw begin en het getal 4 is een heel aards getal. Deze kaart kan heel waardevol zijn in crises situaties en maant ons om rustig te blijven. Creatieve oplossingen kunnen worden gevonden voor langlopende problemen door talenten en ideeën van verschillende mensen te combineren. Weet dat er op de kaart een verwijzing naar beschermengel Aartsengel Michaël, de leider van de ziel, staat. Ook zie je een vrouw met op haar hart een driehoek in een vierkant: de geest in de materie. Getal drie is voor mij een goddelijk getal.

Gisteren kreeg ik door dat het ook gaat over het overstijgen van dualiteit. Ik noem het liever zwart versus wit, dus het overstijgen van zwart versus wit. Zowel in denken als in voelen. Als Energiewerker zet ik mijn heldere zintuigen in, ofwel overstijg ik zwart en wit. Hoe overstijg je zwart en wit? Het begint bij het bewustzijn dat je bestaat uit zwart en wit, ofwel het Ego. Zwart met wit geeft neutraal grijs (ook weer evenwicht) en grijs staat voor verandering.

Voor de politiek is het nu vooral van belang het zwart-wit-Zijn te overstijgen! Er is geen fout versus goed. Om een voorbeeld te geven: asociaal gedrag van mensen? Vraag is in hoeverre we dankzij de aangescherpte regels vanwege ‘asociaal gedrag’ van mensen uiteindelijk minder mensen Corona krijgen. De maatschappij wordt uitgedaagd het zwart-wit-Zijn te overstijgen. Dus bijvoorbeeld oud versus jong, economische groei versus milieu, mannelijke versus vrouwelijke energie, etcetera. Het betekent ook het overstijgen van wetenschap versus spiritualiteit. Ik noem spiritualiteit liever: “Het Is” of “Al dat Is”. “Het Is” bestaat voor mij, net als een pot pindakaas bestaat. Het heeft met je niveau van bewustzijn te maken.  

Vanochtend aan het veld gevraagd of het virus bewust door mensen is gemaakt. De informatie die ik kreeg, we hebben allemaal ‘vieze’ handen. Het woord ‘vies’ koppel ik eraan, maar het is niet specifiek in deze bewoording doorgegeven en het is absoluut niet verwijtend bedoeld. Het is een wijs veld, dat werkt met licht en liefde als voorwaarden. Overigens zijn er ook wetenschappers die onbewust informatie uit het veld halen en dit niet doorhebben. Ik hoop dat deze wetenschappers hun informatie uit dit hogere veld halen!

De kaart voor de toekomst van Corona in Nederland? Dit is de “Kracht” (kaartnummer 8). Deze kaart staat voor innerlijke kracht, wanneer lichaam, geest en ziel in balans zijn, kan je alles overwinnen. Bij de kaart horen begrippen als moed, geduld en hoop. De “Kracht” vertelt je dat je in staat bent om te doen wat nodig is. Op de kaart zie je een vrouw die een leeuw temt. De leeuw doet me denken aan de Nederlandse leeuw, aan de Nederlandse heraldiek. Met Rutte als onze heraut (heraldus)! Dat de vrouw de leeuw temt, geeft mij aan dat tijdens deze crisis vooral de vrouwelijke energie nodig is. Overigens draagt ieder mens de mannelijke en vrouwelijke energie in zich.

Wanneer je 14 en 8 bij elkaar optelt krijg je het getal 22, een meestergetal. 2 en 2 geeft 4, wederom het aardse getal.

Dus 3 en 4, hemel en aarde zijn Samen!

Dag Corona, je komt en je gaat, elke Ziel wordt aangeraakt!

Lief mens, doe je (hoger) lichtje aan! Mijn lichtje gaat uit naar hen die er ontvankelijk voor zijn.         

Terug naar boven