Je wordt gezien

Mijn energiewerk begint wanneer mijn energie omhoog gaat, wanneer ik word opgetrokken. Ik word dan lichter, vrediger en liefdevoller. Er wordt dan op mij ingewerkt. Het gebeurt in enkele seconden, soms ook als ik niet aan het ‘werk’ ben. En soms als ik het niet door heb.

Zoals ik een keer onbewust het gevoel had om aan een kindje de naam van een bepaalde bloem te laten weten. Later kreeg ik (ongevraagd) bewust over haar door dat bij haar een bepaald energiepunt overactief is. Pas later had ik de ingeving dat de kleur van de bloem precies de kleur van het desbetreffende energiepunt was. Ik deelde beide ervaringen met haar ouders. Toen hoorde ik dat het de lievelingsbloem van haar overleden opa was en hij er zelfs op zolder droogbloemen van maakte. Prachtig hoe ze ons van boven ter hand nemen! 

Tijdens het geven van een energiebehandeling ‘wapperen’ mijn handen veel. Ik moest de schaamte voorbij om dit neer te zetten en nu soms nog steeds. Maar goed, zo werken ze met mij. Het is een soort van overname van mijn lichaam. Dit gebeurt ook wanneer ik bijvoorbeeld Tarot-kaarten leg. Ook dan wapperen mijn handen naar de kaarten die ik mag trekken. Het trekken van de kaarten is altijd magisch. Het klopt altijd. Het geeft altijd bevestiging, de juiste inzichten en handvaten. Ze zijn echt goed! Ook bij het contact maken met overleden dierbaren worden mijn handen weleens overgenomen om dingen aan te wijzen of voor te doen. Zoals een overleden vader die al zwaaiend als tamboer-majoor van zich liet horen.

Ik ben vol lof over mijn team. Ze werken niet alleen via mijn handen maar ook buiten mijn handen om. Wanneer mensen in de ontmoetingsruimte zijn, gebeurt er het nodige. Ze voelen tintelingen, warmte of ervaren verdriet. Aan het einde van een ontmoeting krijg ik door of een volgende ontmoeting opportuun is. Indien dit het geval is, krijg ik door waar dan aandacht aan besteed mag worden. Steeds vaker is dit in de vorm van energetische oefeningen, waardoor mensen ZELF gaan ervaren. Mensen die de liefde van overleden dierbaren mogen voelen. Mensen die het licht en de liefde van hun begeleiders mogen ervaren. Of hun eigen licht en kleuren mogen ervaren, de basis van HET ZELF. Ook zijn er mensen die heldere waarnemingen doorkrijgen waardoor ze een terugblik of een vooruitblik mogen ervaren. Een terugblik om uit te werken en een vooruitblik om in te werken. Tijdens zo’n ontmoeting wordt dus ook de energie van de klant opgetrokken.

Onlangs ‘moest’ ik aan een vrouw vragen om naar de ontmoeting iets waardevols mee te nemen. Voorafgaand aan de ontmoeting kreeg ik symbolisch door waar aandacht aan mocht worden gaan besteed. Na de oefeningen hebben we hetgeen ze had meegenomen erbij gehaald. En ja, het symbool was hier, overduidelijk, op te zien. Het diende om haar het inzicht te geven dat er een Hogere Intelligentie is en als ze dat wil dat juist zij daar uit kan putten.

Voor iedere ontmoeting bereiden ze me altijd voor op hoe emotioneel het wordt. Maar soms bereiden ze me ook op andere dingen voor waarvan ik nog niet weet, waarom. Zoals dat ik een keer het beste een roze jurk aan kon doen. Ik begreep het niet, maar wel gedaan. De vrouw kwam voor een contact met een overleden dierbare. Bij het lezen van de e-mail liet de overleden dierbare mij weten dat de vrouw door het pakken van de verhuisdozen aan diegene werd herinnerd. Vlak voor het de ontmoeting kreeg ik door dat ze een hele tijd terug een kindje in haar buik had verloren. Het allerbelangrijkste van de ontmoeting was om hier aandacht aan te besteden. Dit had ze eigenlijk nooit gedaan. Tijdens het luisteren van een nummer ter voorbereiding op het contact dringt het opeens tot mij door dat het kindje een meisje was, daarom had ik de roze jurk aan. Achteraf bedacht ik mij dat de overleden dierbare hier de hand in heeft gehad. De vrouw had een herinnering aan een ongeboren meisje uit te pakken.

Kinderen laten zich goed aan mij zien. Zoals kinderen die nog geboren mogen worden. Bij een kinderwens is soms een energiebehandeling en –gesprek een doorslaggevende factor, soms een stille samenwerking met de medische wetenschap of louter de medische wetenschap. En soms geen van allen. Zoals een tijdje geleden, dat ik wist dat er een kindje op komst was. Ik liet het geslacht al vallen en bedacht me pas later, misschien iets teveel gezegd. De tweede keer dat ze langskwam, ging ze zelf energetisch contact maken met haar eigen bijzonder prachtige kleuren en met het kindje in haar buik. Het was een ‘feestontmoeting’: uniek, groots en ‘druk bezocht’.

Terug naar boven