De Blije Blauwdruk: “Wat is van Jou?”

Alles is energie. De mens is energie. Overal waar je komt, laat je een blauwdruk aan energie achter. Dus anderen ook onbewust richting jou. Gevoelige mensen zijn meer ontvankelijk voor de energie van anderen en dus ook voor de blauwdruk aan energie van anderen. Op plekken zoals steden, stations en ziekenhuizen, vind je vele blauwdrukken aan energieën. Maar bijvoorbeeld ook in oude gebouwen of aan oude spullen. Als je gevoelig bent, kan je onbewust, maar hopelijk bewust, de energie voelen van de ander. Het helpt je als je weet wat van jou is en wat niet. Ook e-mails en apps bevatten energie. Om een voorbeeld te geven, je ontvangt een e-mail, je leest “X” terwijl je eigenlijk onbewust “Y” voelt. Dit kan verwarrend voor je zijn. Wanneer je bewust bent van je mate van gevoeligheid voor deze blauwdrukken, kan je leren beter met deze blauwdrukken om te gaan en te stroomlijnen. Voor gevoelige mensen is het belangrijk dat ze bewust zijn van: “Welke energie is van mij en welke niet?”. Wanneer je dit niet helder hebt, kan je (meer) last krijgen van klachten als onrust, prikkelbaarheid, spanningen, neerslachtigheid en slaapproblemen.

Maar ook voeding laat haar energie achter! Koffie is een voorbeeld die je energiesysteem minder positief kan beïnvloeden en natuurlijk roken, drugs en alcohol. Met mijn heldere vermogens zie ik welke middelen iemand gebruikt en wat die middelen met iemand doen. Het beïnvloedt letterlijk de geest! En het is juist zo belangrijk om goed voor deze geest te zorgen.

Voor de geestelijke gezondheidszorg is het een kans om de mens als een energetisch wezen te zien. Een energetisch wezen met een lichaam, geest én ziel. Een energetisch wezen dat in de natuur het beste tot haar recht komt. Dus als je iemand wil behandelen.. o.a. de natuur in! Daar zijn immers minder blauwdrukken. En niet op een plek waar zo veel blauwdrukken van andere behandelende mensen zijn geweest. Dit kan wel, maar niet als ze zich niet bewust van zijn van dat ze dit mogelijk onbewust in zich opnemen. En juist gevoelige mensen doen dit!

’s Avonds een energetische ‘douche’, middels een stilte-meditatie, werkt helend. Een energetische douche om weer volledig in je eigen energie te komen, om deze weer volledig te voelen en te laten stromen. Je ontlaadt de dag. Mijn ervaring is dat je deze energetische douche steeds verder eigen kan maken. Dit helpt je om in slaap te vallen, door te slapen, je Leven te Leven en nog beter (de) blije (blauwdruk aan) energie te voelen!

Terug naar boven