Hemels verslag

De werkelijkheid is grootser dan de werkelijkheid die we voor ogen hebben.

Hoe groots die werkelijkheid is, heb ik niet voor ogen. Wat ik wel heb gezien, mag ik met je delen.

Tijdens een nacht ben ik in een andere dimensie, in een andere sfeer, geweest. Aan mijn zijde werd ik door iemand begeleid. Door wie heb ik niet gezien. Deze andere sfeer was zo werkelijk. Ik noem het “Het Zomerland”. Het was er werkelijker dan het leven nu. De beelden die ik zag, waren haarscherp. Zowel haar vormen als haar kleuren. Van een scherpte die we op aarde niet kennen. Ik zag een prachtig groots, weids heuvellandschap met bloemen, water en een heldere lucht. Van kleuren die we op aarde niet kennen. Hier voelde ik vrede, liefde en licht. Dit was zuiver en puur.

Voor een periode heb ik ’s nachts ook beelden van gezichten gezien. Deze gezichten kwamen langzaam door en waren uiteindelijk haarscherp te zien, scherper dan een aardse foto. De eerste keren dat het gebeurde, heb ik het gestopt. Te allen tijde voel ik overduidelijk mijn eigen vrije wil om het door te laten gaan of niet. Op een gegeven moment stond ik er open voor en liet ik de gezichten volledig doorkomen. Ik vermoed dat ik de gezichten van mijn begeleiders heb gezien, gezichten van mensen die tijdens een consult door zouden komen en gezichten van ‘nieuwsgierigen’. Tijdens een nacht heb ik ook het gezicht van Jezus gezien. Dit voelde heel sereen, maar ook zo onwerkelijk. Ik durfde het niet te zeggen, maar ik laat dit nu los. Door deze ervaring, door een ervaring bij een ander medium en door eigen ‘praktijk’-ervaringen, voel ik me met de Christusenergie verbonden. Ook voel ik me met de natuur en haar (on)zichtbare kracht verbonden.

Drie keer heeft er een lichtwezen, een gestalte van licht, naast mijn bed gestaan. Een fel en stralend licht, van een licht die we op aarde niet kennen. Dit licht was liefdevol en gaf me vertrouwen. Toen durfde ik niet volledig te kijken, maar nu sta ik er open voor! Ook heeft een ‘bol’ van licht voor mij, op een onverklaarbare wijze, een keer een auto-ongeluk voorkomen. Tijdens een training mediumschap ben ik tijdens een meditatie met mijn bewustzijn een keer, helemaal uit het niets, heel diep ‘weggevallen’. Ik kwam in het licht, volop licht, alsof ik in een bol van licht, was. Het heeft even geduurd voordat ik weer volledig bij het aardse bewustzijn was. Achteraf bleek dit, met de hulp van andere cursisten, het Hogere Zelf te zijn geweest. Toen had ik er nog nooit van gehoord.

Onlangs heb ik tijdens de vroege ochtend mogen voelen, zien en horen dat we uit verschillende zielsdelen bestaan. Ook zo onwerkelijk. Hier ga ik, als de tijd daar is en de ervaring rijp is, ooit nog over schrijven.

Weet dat elke beschrijving die ik tot nu toe heb gegeven een understatement is van wat ik heb gevoeld, gezien en van wat ik weet. Niettemin is de werkelijkheid grootser dan de werkelijkheid die we voor ogen hebben.

NB Naast hierboven beschreven ervaringen heb ik nog meer ervaringen beleefd. (deze zijn te persoonlijk om te delen)

Terug naar boven