De Schoonheid van het Leven

Graag wil ik een bijzondere, en misschien onwerkelijke, ontmoeting met je delen. Om je mee te nemen in een wereld van hoge en liefdevolle energie. En om een aanvullende blik te laten schijnen.

Voor de bewuste ontmoeting had ik Tarot-kaarten gelegd. Uit de kaarten kon ik opmaken dat de ontmoeting voor betrokkene een doorbraak zou betekenen. Toen ik ’s ochtends de kamer in kwam, waren er vele energieën aanwezig. Dit moment blijft mij voor altijd bij. Alles werd op alles gezet om de ontmoeting te laten slagen. Ook waren er ‘genodigden’ aanwezig die wat er mocht gebeuren mochten ervaren.

Al snel, na de energiebehandeling, bleek wat de reden van de ontmoeting was. De wens om zwanger te worden. Ze had een kindje in een vroeg stadium van haar zwangerschap verloren. Ik kreeg de ingeving om samen met haar contact met dit kindje te maken. Wat er gebeurde was hemels. Overduidelijk konden we allebei opeens de energie van dit kindje zo intens voelen. Dit kindje had een bijzondere energie. Ze was zo liefdevol en zo zacht. Het contact van de moeder met haar kindje was emotioneel. Ik werd ook door de liefde van dit kindje geraakt. Ze was als het ware een Engeltje. Ik begreep ook meteen waarom ze niet geboren kon/wilde worden. Haar hemelse energie resoneerde niet met de aardse energie. Ze waren even heel dicht samen en met elkaar.

Na enige tijd hebben we contact gemaakt met een tweede kindje die ze tijdens haar zwangerschap had verloren. Dit kindje voelde anders. Het kindje was energetisch nog te dicht bij haar, alsof het nog in haar buik zat. Het bleek dat dit kindje een boodschap voor haar had. Deze boodschap had te maken met een vorig leven waarin ze beiden leefden. Er mocht voor hen op dat moment iets worden uitgewerkt. Na het begeleidde contact tussen de moeder en haar kindje, nam het kindje ‘afscheid van de aarde’. Zo ontstond er tussen beiden een energetisch gezonde afstand en ontstond er letterlijk weer ruimte in de buik van de moeder. De week erna werd ze zwanger. Op een ander moment liet haar derde kindje zich in een flits (haarscherp) aan mij zien. Het kindje stond in de deuropening en liet zich op ongeveer 3 jarige leeftijd aan mij zien.

Ook een andere keer heb ik in een flits een kindje van ongeveer dezelfde leeftijd in de deuropening mogen zien. Ook een kindje dat zich alvast aan mij kenbaar maakte. En tevens een vrouw met een kinderwens. Ik wist dat ik deze vrouw niet kon helpen, dit was een taak voor de medische wetenschap. Wel kon ik haar vertrouwen geven. Ook een andere vrouw met een kinderwens kon ik vertrouwen geven en mocht er in stille ‘samenwerking’ met de medische wetenschap haar grote wens worden vervuld. Voor haar zwangerschap mocht ik contact met het kindje maken en het verhaal van het kindje aan de toekomstige moeder laten weten. Ook mocht ik doorkrijgen wanneer ze zwanger zou worden. Ik doe nooit zulke toekomstvoorspellingen! Maar de andere kant weet heel goed wat ze me wel en niet mogen laten weten.

Met dit verhaal wil ‘ik’ laten weten dat een zwangerschap ook een energetisch aspect heeft. Of we het willen zien of niet..

Terug naar boven