Energiewerker: hemelse (op)gave

Wat doe je als Energiewerker?

Uitgangspunt is dat alles energie is, een frequentie heeft en functioneert in het veld (de kosmos). Als Energiewerker, werk ik samen met hogere energieën, noem het een team van Lichtwerkers. Ik ben daar altijd open en eerlijk over, ik werk niet alleen. Zij zijn de brengers, ik ben de overbrenger. Ik ‘moet’ hier open over zijn, om de ogen te openen. Degene die langskomt, is de ontvanger, jij bijvoorbeeld..

Wanneer je een afspraak maakt, wil ik je hulpvraag niet weten. De dagen voor de ontmoeting krijg ik je hulpvraag en verhaal door. Ik krijg alleen dat door wat nodig is om je te begeleiden. Ik vraag om hulp en inzichten om je op de juiste manier te begeleiden. En ik bid voor je, soms het allerbelangrijkste! Ook wanneer ik voor je op afstand werk, dus wanneer je niet langskomt, bid ik veel. Vaak leg ik nog kaarten voor (extra) inzichten en/of bevestiging. Mijn handen worden tijdens het trekken van de kaarten geleid. Door jouw wil om begeleid te worden, en via mij als kanaal, vinden vaak voor de ontmoeting al energetische veranderingen plaats.

Tijdens de ontmoeting ben ik altijd in een lichte trance. Het in liefde afstemmen op het licht is de voorwaarde om het energiewerk op de juiste wijze te kunnen doen. Voordat je langskomt, voel ik dat er op mij wordt ingewerkt en dat de energie in de ruimte waarin ik je begeleid verandert. Het wordt allemaal lichter. Op deze manier wordt uiteindelijk via mij gewerkt.

Het is belangrijk om kritisch te zijn en te voelen hoe ‘mijn’ vertaling van het verhaal met je resoneert. “Blijf altijd bij je eigen waarheid” en “Jij bepaalt jouw toekomst!”, dat zeg ik tijdens elke ontmoeting. Net als: “Ik ben geen arts en/of therapeut”. Het gesprek kan over allerlei onderwerpen gaan, zoals bijvoorbeeld:

  • Hoe kan je (weer) beter in je vel zitten?
  • Waarom gebeuren bepaalde ‘dingen’ in je leven?
  • Wat speelt er bij je kind?
  • In hoeverre past een bepaald(e) partner/functie/huis etc. bij je?
  • Hoe kan je bepaalde wensen in vervulling laten gaan?

Uitgangspunt van ieder gesprek is dat ik je energie lees en indien nodig tot op zekere hoogte de energie van je omgeving lees. Ik kijk naar je energetische ‘rugzak’, naar je energetische balans, de oorsprong en vervolgens geef ik je adviezen hoe je (weer) in de flow komt. Vaak is bewustwording in combinatie met jouw sterke wil al voldoende. Soms ga ik nog de diepte met je in door regressie toe te passen. Het gesprek is uniek net als de energiebehandeling.

Tijdens de energiebehandeling verhoog ik mijn energie. Vervolgens geven mijn handen helende energie aan je energiesysteem door: aan je lichaam en/of aan je aura. Soms raak ik je aan door je lichaam op een bepaald punt aan te raken, te drukken en/of te kloppen, dit kondig ik van tevoren aan. Alles wordt volledig geleid. Ik kan niet alles uitleggen wat er gebeurt, dit kan ik met mijn aardse verstand niet bevatten. Je mag erop vertrouwen dat het groots is, en dat het in licht en liefde gebeurt! Misschien voel je tijdens de behandeling iets gebeuren. Grote kans dat je blij en verwonderd naar huis gaat. Soms heeft de uitwerking van de behandeling meer tijd nodig. En soms heb jij meer tijd nodig om ergens aan te werken. Je krijgt dan altijd handvaten mee. Als het nodig is, begeleid ik je nog op afstand of zien we elkaar nog eens.

Je bent Zelf je allergrootste Energiewerker! De toekomst zal het ons uitwijzen!

Terug naar boven