De geest leeft voort

Talrijke keren heb ik contact met overledenen gemaakt. Elk contact is uniek en gaat altijd met veel licht en liefde gepaard. Een paar van mijn meest onvergetelijke herinneringen wil ik graag met je delen. Waarom? Dat is aan jou!

 

De herinneringen die ik beschrijf zijn korte fragmenten van het hele contact. Alle contacten heb ik voor een ontvanger van een (oefen)consult gemaakt.     

 

Een onvergetelijke herinnering is van een contact met een overleden verstandelijk gehandicapt zusje. Dit meisje droeg zoveel Liefde in zich. Bijna onaards. Dit heb ik nooit meer in die mate meegemaakt. En natuurlijk ontmoet ik veel lieve en liefdevolle mensen. Liefde voelen vind ik het allermooiste! Soms is er zoveel Liefde tussen mensen (familiair/vriendschappelijk/relationeel). Deze vorm van Liefde noem ik ZielenLiefde! Een andere herinnering is de blijdschap van een overleden vrouw die weer samen met haar eerder overleden man was en samen een dansje in de rondte maakten! Tijdens het aardse leven leefde zij een zwervend bestaan en maakte ze straatmuziek met haar tamboerijn. En natuurlijk liet ze als eerste haar tamboerijn zien! Of een overleden opa die al ’s nachts het lied “Aan de Amsterdamse Grachten” aan mij liet horen. En ja, deze opa hield van gezelligheid en woonde in Amsterdam.

Een mooie herinnering is van een overleden broer die zich in een heel net pak liet zien. Deze broer had geld van zijn zus geleend om drugs inplaats van een net pak te kopen. Deze man greep juist dit aan om van zich te laten horen. Of een overleden vader die vertelde over zijn reanimatie waar zijn zoon bij betrokken was. Woorden die voor zijn zoon van grote betekenis waren. Soms worden woorden nog eens herhaald. Zoals een overleden vader die zijn zoon nogmaals liet weten dat hij tijdens zijn laatste dagen zijn overleden oma bij zijn bed had zien staan. Nu was hij samen met zijn moeder om dit nogmaals aan zijn zoon te laten weten.

Ooit zag ik met mijn fysieke ogen sterretjes om een vrouw heen flitsen. Haar overleden man liet op deze wijze van zich ‘zien’. Ster(ren) waren voor hen in diverse opzichten van betekenis geweest. Zoals hun laatste hotel samen, met de naam ster erin. Soms valt mij voorafgaand aan het contact iets specifiek op en dan weet ik dat ik er uiteindelijk iets mee mag doen. Zoals de keer dat ik specifiek oog had voor schoenen. Kort daarna had ik contact met een overleden schoenwinkeleigenaar. Of de keer dat ik specifiek oog had voor het getal 17. Later die dag kwam tijdens een contact het getal op verschillende manieren terug.

Overleden kinderen maken altijd indruk op mij. Een bij de geboorte overleden meisje was het allereerste contact in mijn leven. Zij maakte zich tijdens het geven van een healing aan haar moeder uit het niets bij mij kenbaar. Ze liet weten dat ze tijdens de boswandelingen met het gezin soms bij hen is. Af en toe maakt een overledene zich in mijn dagelijkse leven uit het niets bij mij kenbaar en dan geven ze hele specifieke informatie.

Met wetenschappers mag ik graag contact maken. Net als toen ik als personeelsadviseur voor wetenschappers werkte. Hoe ‘toevallig’. Ze zijn vriendelijk, rustig en duidelijk. Ik vind het ‘grappig’ om te voelen hoe iemand voelt die ontzettend slim is. Naast mijn heldere vermogens wordt soms ook mijn fysieke lichaam gebruikt om wat te vertellen. Bijvoorbeeld om aan te geven waar iemand tijdens zijn leven pijn had, hoe iemand bewoog of om uiterlijke kenmerken aan te geven, zoals de precieze plek van een moedervlek in het gezicht.

Tijdens een contact komen soms meerdere overledenen door. De beste neemt dan vaak het voortouw en brengt veel licht met zich mee. Vervolgens neemt de bekendste het over. De besten waren tijdens hun leven nog weleens geïnteresseerd in wat zich tussen hemel en aarde afspeelt. En daar spelen ze nu de hoofdrol in! Mijn beste contacten? Wanneer ik met mijn heldere vermogens zie en voel dat ik met een straal van licht en liefde wordt omringd. Licht en Liefde, (energetisch) voedsel voor iedere geest!

NB Tijdens een andere ervaring zal ik ingaan op wat overledenen zoal meegeven en/of laten weten.

Terug naar boven