Ik doe het voor Jou

Ik doe het voor jou, JIJ, degene die mijn ervaringen leest!

Vaak wordt aan mij gevraagd: “Wat doe je nou precies?”. Lange tijd ben ik bezig geweest om tot een antwoord te komen, want dat is wie ik ben. Ik ben een perfectionist, dus alleen ‘goed’ is goed genoeg. Maar wat is goed? Daar heeft niemand een antwoord op, zolang we niet weten ‘waartoe’, ‘waarom’, ‘waarheen’, is ‘niets’ goed genoeg of is ‘iets’ al goed genoeg? Het vinden van antwoorden op levensvragen staat in mijn leven centraal. Zoals een medium ooit tegen mij zei: “De studie van het Leven is de mooiste studie, omdat het vanuit je hart gebeurt.”.

Mede door bijzondere paranormale ervaringen heb ik antwoorden gekregen. Paranormaal? Paranormaal is voor mij normaal, wat voor anderen vaak paranormaal is. Ik vind het niet meer abnormaal dat ik levensvragen heb. Roepen jouw geboorte, jouw ‘roeping’ en jouw overlijden ook vragen bij je op? In het huidige systeem is het niet vanzelfsprekend om te zoeken naar de antwoorden van persoonlijke levensvragen, laat staan om de antwoorden te vinden én te ervaren.

Omdat het niet vanzelfsprekend is, vind ik het belangrijk om te weten waar ik voor sta, wat ik doe en wat ik uitdraag. Ik ben blij dat ik een perfectionist ben, want dat is voor mij een voorwaarde om ‘onvanzelfsprekend’ als vanzelfsprekend te ervaren. Maar.. wat doe je nou precies?

Goede vraag! Ik hoop dat het delen van mijn ervaringen je een antwoord geeft. Ik schrijf over mijn ervaringen als Energiewerker en over de ervaringen van de ontvangers van de ontmoetingen. Ik heb diep respect voor hen die zich openstellen en de wil hebben om meer over zichzelf en het leven te weten te komen. Ik schrijf voor hen die behoefte hebben aan bezinning, verdieping en voor hen die gewoon nieuwsgierig zijn.

Bovenal schrijf ik voor hen die voor onze menselijke ogen onzichtbaar zijn, zij die zo graag van zich willen laten horen en zij die in de geest met ons zijn. Dus uiteindelijk ook voor Jou!

Terug naar boven